Valmennukset

PERSONAL TRAINING -PALVELUT

Tarvitsetko apua painonpudotuksessa tai kiinteytymisessä? Haluaisitko saada lisää lihasmassaa tai oppia treenaamaan kuntosalilla turvallisesti?  Oletko vailla kannustavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmentajaa, joka tietää mitä tehdä silloin kun oma tekeminen junnaa paikallaan?

Personal training -paketteihin kuuluu kaikki, mitä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi! Aloitamme kartoittamalla lähtötilanteen, jonka jälkeen laadin yksilölliset harjoitusohjelmat, ja ruokavaliorungon sekä viikko-ohjelmat. Lisäksi keskitymme kehonhuoltoon, ruokavaliosi pieniin muutoksiin ja seuraamme kehitystäsi sekä olemme yhteydessä niin usein kun haluat!

Katso tarkemmat sisällöt ja myytävät paketit alta!


1KK STARTTI:

Onko sinun hankala päästä alkuun? Et itse osaa suunnitella treeniohjelmaa, eikä ole suurempaa tietoa siitä, kuinka paljon pitäisi syödä, jotta tuloksia tulisi. Startti auttaa nimensä mukaan alkuun ohjelmien sekä tekniikkatreenien osalta. Treenit räätälöidään tavoitteiden ja toiveiden mukaan ja ohjelmissa huomioidaan asiakkaan allergiat sekä rajoitteet.

Sisältö:

alkukartoitus lomakkeilla
ruokavaliorunko / -malli
harjoitusohjelma
1-4 tapaamiskertaa kuntosalilla tai ulkona.

alk. 109€


3KK ja 6KK VALMENNUKSET:

Oletko aloittamassa painonpudotusta tai onko nykyisen painon ylläpito haastavaa? Haluaisitko saada lisää lihasmassaa, mutta treenit junnaa paikallaan, eikä tulosta tule? Pidemmät valmennuspaketit auttavat saavuttamaan tavoitteesi. 3kk ja 6kk paketit räätälöidään jokaisen liikkujan mukaan siten, että niitä on mahdollisimman helppo noudattaa. Harjoituksissa löydetään mahdollisimman monipuolisia keinoja liikkua ja ruokavalio laaditaan monipuoliseksi asiakkaan allergiat ja rajoitteet huomioiden.

Sisältö:

alkukartoitus lomakkeilla
kuntotestaus
ruokavaliorunko / -malli
ravintoneuvonta
harjotusohjelma
ohjelmien päivitys
seuranta
etä-tuki
1-4 tapaamiskertaa / kuukausi kuntosalilla tai ulkona.

alk. 69€/kk


PARIVALMENNUS:

Onko yksin puurtaminen turhauttavaa, eikä motivaatio malta säilyä? Olet ehkä ajatellut aloittaa kuntosaliharjoittelun yhdessä ystäväsi, puolisosi tai naapurisi kanssa. Parivalmennus on suunniteltu auttamaan tilanteessa, jossa halutaan oppia hyvinvoinnista yhdessä! Ohjelmat laaditaan asiakkaiden allergiat ja rajoitteet huomioiden.

Sisältö:

alkukartoitukset lomakkeilla
henkilökohtaiset ruokavaliorungot / -mallit
harjoitusohjelma
ohjelmien päivitys
seuranta
etä-tuki
1-4 tapaamiskertaa / kuukausi kuntosalilla tai ulkona.

alk. 39€/kk / henkilö


SALIVALMENNUS:

Haluatko oppia treenaamaan salilla kovaa? Ehkä tarkistaa liikkeiden oikeellisuuden ja saada vinkkejä siihen, miten saada treenatessa parempi tuntuma. Treenikerrat voidaan käyttää asiakkaan toiveiden mukaan tekniikoiden läpikäyntiin tai toivotunlaisen treenin toteutukseen.

Salivalmennus sisältää tavoitteidenmukaisen harjoitusohjelman sekä sovitun määrän tapaamisia kuntosalilla.

alk. 69€


Lisätiedot ja tarkemmat hinnat:
email: valmennus@hetakurko.fi
puh: 045 124 8451
Sivun alareunan lomake