Kuka olen

Moikka! Olen Heta, Jyväskyläläinen hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä Personal Trainer. 

Olen aina halunnut haastaa itseäni onnistumaan erilaisissa tavoitteissa ja halunnut pitkään auttaa siinä myös muita. Haluan tuoda valmennuksissani esiin kokonaisvaltaisen hyvän olon, järkevän tekemisen sekä pienet arjen valinnat, joilla saadaan aikaan yllättävän paljon. Itse en perusta nopeista kitudieeteistä tai pitkistä kieltolistoista, joten nitä en asiakkaillenikaan suosittele.

Koen suurta intoa auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteensa, oli ne sitten suurempi painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen, kiinteytyminen tai arjen jaksaminen.

Valmentajana olen positiivinen ja kannustava, tarvittaessa myös vaativa. Haastan sinut toimimaan siten, että saavutat varmasti asetetut tavoitteet ja voit jatkossa paremmin! Otan asiakkaan huomioon yksilönä ja suunnittelen kaiken kokonaisvaltaisesti sekä ennenkaikkea yksilöllisesti jokaista asiakasta varten. Kuljen rinnalla kannustamassa sekä ojentamassa työkaluja ja varmistamassa, että kuljetaan oikeaan suuntaan.

Vahvuuteni on auttaa elämäntapamuutoksissa, erityisesti painon pudotuksessa ja -hallinnassa. Lisäksi lihasmassan kasvatukseen ja kiinteytymiseen ohjaava harjoittelu ja ravitsemus on vahvalla pohjalla.

Koulutukset:

Trainer4You – hyvinvointivalmentaja
Trainer4You – kuntosalivalmentaja
Trainer4You – personal trainer

Löydät minut myös:

Instagram: @pthetakurko
Facebook: Personal Trainer Heta Kurko / www.facebook.com/tmihetakurko