Kokemukset

“Moi Heta, lupasin kirjoitella palautetta tästä valmennusajasta.
Enpä oikein voi muuta kuin kehua, sain ihan mielettömän hyvää ohjausta ja sun kanssa oli tosi mukava tehdä yhteistyötä. Valmennustapasi oli asiapitoista ja sain paljon uutta tietoa.

Tsemppasit hyvin ja sait minut ylittämään rajojani. Monesti olisin ilman sua jo jättänyt sarjan puolessa välissä kesken tai laittanut paljon pienempiä painoja. Kuitenkin vaikka treenissä oli tavoitetta, se ei ollut liian tiukkaa. Oli kiva kun huomasit jos olin jossain kehittynyt eteenpäin.Ruokavalioon annoit hyviä vinkkejä ja sitä korjailtiin aina sen mukaan jos paino ei esim tippunut. Eli ei ollut yksi ja ainut ruokavalio-ohje jota olis sitten koko ajan pidetty yllä. Ohjasit myös siihen että ei haittaa vaikka välillä esim herkuttelee.

Mielestäni näiden kuukausien aikana ihan kuin salaa oma ajatusmaailma on muuttunut niin että on helppo pitää yllä terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa, mutta ei tarvitse olla ihan pilkuntarkka kaikessa. Kiitos!!!!!! Todellakin olet oikealla alalla!”
06/2018


“Hetan löysin ystäväni kautta, kun valitin kipeää alaselkääni. Tiesin, että minun tarvitsee vahvistaa selkä ja vatsalihaksiani kuntosaliharjoittelulla, jotta pystyisin tekemään fyysisesti raskasta työtäni. Kuitenkin saliharjoittelu oli minulle täysin vierasta, joten palkkasin Hetan auttamaan.

En olisi voinut parempaa Personal traineria löytää! Heta tiesi heti, millaista treeniä tarvitsen ja kuinka selkä saadaan turvallisesti kuntoon. Otin 3kk paketin ja tässä kolmessa kuukaudessa saatiin ihmeitä aikaan. Viimeisenä treenipäivänä teimme liikkeitä, joita en olisi voinu alkumetreillä kuvitellakaan tekeväni.

Hetaa suosittelen ehdottomasti heille, joilla on selkäongelmia ja jotka haluavat turvallista ja asiantuntevaa opastusta selän kuntoutukseen.Kuntosalitreeni jatkuu osaltani itsenäisesti, mutta jatkossa aion palkata Hetan, jos taas epätoivo treenin suhteen iskee ja selkä kipuilee. Hänen opeissaan rahoille todella saa vastinetta. Kiitos Hetalle avusta!”
08/2018


“Hetan kanssa aloitettiin elämäntapamuutos pienin askelin, sillä olin rapakunnossa. Hänellä on lempeän jämäkkä tapa ohjata ja kannustaa ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Sai selityksen miksi jokin liike tehtiin ja mihin vaikutus kohdistui – myös käteviä kotitreenivinkkejä joita pystyi tekemään yksinään.

Konkreettisia tuloksia näkyi yhteistyön tuloksena: vuosia kyykkyjä vältellyt ihminen suoriutui miltein 50 kpl tekemään vailla kipuja! Extrapainona pieni ihminen masussa joka otettiin huomioon harjoituksia suunnitellessa. Lisäksi ruokailua tarkasteltiin yhdessä ja käytännöllisillä vinkeillä sekin saatiin ojennukseen – nyt on aika kokeilla hetki omia siipiä ja palata Hetan kanssa hakemaan vinkit jatkotreenaukseen myöhemmin 🙂

 Uskallan lämpimästi suositella häntä valmentajana, sillä aina tapaamisesta poistui hymyssä suin. Kiitos kaikesta, jatka samaan malliin!”

10/2018


“6kk valmennus takana, vaikka alku tavoitteet jouduttiin vaihtamaan niin matka Hetan kanssa oli erittäin hyvä ns. uusi alku pitkän sairastumisen jälkeen. Hetan lempeä,fiksu ,mutta hyvin ammatillinen näkemys toi vahvuutta omaan itsetuntoon ja kykyihin ja uakon siihen, että pienetkin teot tekevät tuloksia. Opin enemmän kuin koskaan ja takana on kymmeniä erilaisia oppeja/kuureja. Suosittelen lämpimästi!”

12/2018